Έτοιμοι για ένα ταξίδι…στο χρόνο;

Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!

O χρόνος μετράει αντίστροφα για το pre – event μας, καθώς απέμειναν λιγότερο από δύο εβδομάδες! Πολλά meetings, τρελό brainstorming, υπερφόρτωση των προγραμμάτων μας…και ναι! Εφτασε η ώρα, η δουλειά όλων μας να κάνει το ντεμπούτο της.

Η κάθε ομάδα εργάζεται σκληρά για να βγει το αποτέλεσμα που ο καθένας μας ξεχωριστά είχε φανταστεί! Εσείς αυτό που έχετε δει μέχρι τώρα είναι η εξαιρετική δουλειά της ομάδας παραγωγής! Φυσικά μιλάω για το Teaser Video του pre – event!

Τι εννοείτε ότι δεν το είδατε ακόμα;

Καταλάβαμε όλοι ότι το φετινό θέμα είναι το Reverso Tempo! Δε θα σας πω περισσότερα. Θέλω να αφήσω τη φαντασία σας να δημιουργήσει!

Πολύ spoil αυτό το teaser ρε παιδί μου! Η ομάδα του marketing φώναζε στα γυρίσματα “Όχι άλλα story!”… αλλά τι λέω; Αυτά θα τα δείτε στο VLOG #1 που έρχεται! Καλά διαβάσατε! Το Vlog του TEDxAUEB επιστρέφει!

Η κλεψύδρα του TEDxAUEB αδειάζει, και ο χρόνος για το pre event ολοένα και λιγοστεύει.

Οι τέσσερις ομιλητές μας καθώς και όλη η ομάδα του TEDxAUEB 2018 δηλώνουμε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας εντυπωσιάσουμε με το πρωτοποριακό μας ταξίδι στο χρόνο.

Ταξίδι στο χρόνο λοιπόν! Σας προσκαλούμε σε μια μοναδικη εμπειρία, με σημείο εκκίνησης το Αμφιθέατρο Αντωνιάδου την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 10:30 και προορισμό την αισιοδοξία για ένα καλύτερο, λαμπρότερο και πιο ελπιδοφόρο για τους νέους μέλλον.

 

Stay tuned!