Στο tempo του Hoop Dance!

Άλλη μια έκπληξη σε σχέση με το χρόνο…hoop dance!

Τι είναι αυτό; Είναι μια τέχνη, ένας ινδιάνικος χορός, μια πορεία μέσα στο χρόνο! Η Sunny Diz, εξειδικευμένη δασκάλα του hoop dancing στην Ελλάδα απο το 2010, θα παρουσιάσει την τέχνη της στις 14/12/2017 στη σκηνή του pre event του TEDxAUEB με σκοπό να μας μαγέψει και να μας ταξιδέψει με το στεφάνι της στον κόσμο και στον χρόνο, απο τις αμερικανικές παρυφές και τα τελευταία ινδιάνικα καταφύγια, μέχρι τα ελληνικά νησιά που έχουν γίνει πλέον ο απόλυτος προορισμός των απανταχού hoopers!

 

 

Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων hoop dance στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία, με κορυφαίους hoop dance instructors (Emma Kenna/UK, Gail O’ Brien/UK, Lila Margaux/FR, Sharna Rose/UK, Nick Broyd/UK, Reni Hardmeier/CH, Henna Matanuska/FL, Brecken Rivera/USA, και άλλους).

Παράλληλα διοργανώνει μαθήματα, σεμινάρια, hoop parties, local και international events hoop dance, ενώ σαν hoop instructor διδάσκει σε hoop conventions σε ολόκληρη την Ευρώπη (Νορβηγία, Ισπανία και Αγγλία).

Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται δημιουργικά video tutorials με θέμα το hoop dance μέσω από το κανάλι της στο youtube και οργανώνει το Ελληνικό Hoop Retreat (Sunny Hoop Fest) με quest hoop instructors απ’ όλο τον κόσμο.