Ο 35ος μαραθώνιος αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του Νοέμβρη και το TEDxAUEB ήταν εκεί.


Για ακόμα μια χρόνια ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών γίνεται πρεσβευτής του αθλητικού ιδεώδους και προβάλλει την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε.

 

 


Με μεγάλη συμμετοχή τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, μαραθωνοδρόμοι όλων των ηλικιών φόρεσαν τα αθλητικά τους και έσπευσαν να δώσουν το παρών σε αυτή τη μεγάλη στιγμή.

 


Εντυπωσιακός ήταν ο όγκος των συμμετεχόντων στην διαδρομή των 42 χιλιομέτρων αλλά και στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων. Την παράσταση έκλεψαν, βέβαια, οι μικροί δρομείς (7-13) που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αναγνώρισαν την αξία του εθελοντισμού και συνέβαλλαν θετικά στην επιτυχή έκβαση του αγώνα.

Τέλος, να μην ξεχάσουμε τη μεγάλη προσφορά της δρομικής κοινότητας που στήριξε τον φετινό Μαραθώνιο Αθηνών, προσέφεραν, και ενίσχυσαν οικονομικά φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

 


Ο αυθεντικός Μαραθώνιος αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Το «δρομικό κίνημα» ολοένα και αυξάνεται, γεγονός που έχει θετικές συνέπειες τόσο στον τουρισμό όσο και στην επιχειρηματικότητα. Οι δύο έννοιες αλληλοσχετίζονται και αρχίζουν να αποκτούν κοινό έδαφος.

Ο αυθεντικός Μαραθώνιος αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους και σημαντικό μέρος της ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας!