Χαμόγελο: η πιo ταιριαστή αλλοίωση του προσώπου μας.

“Φωνάζει” πως όλα είναι καλά και αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο διαχείρισης της καθημερινότητάς μας! Χαμογελάω σημαίνει θυμάμαι να ζω, γιατί η ζωή είναι όμορφη και έχει να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

 

Η επένδυση σε έναν αισιόδοξο και xαμογελαστό εαυτό είναι η καλύτερη επένδυση. Το xαμόγελο, αποτελεί την πιο άμεση έκφραση της xαράς και της καλής μας διάθεσης. Δημιουργεί επίσης ευχάριστες αναμνήσεις γι’ αυτό say cheese !

 

Δεν είναι τυχαίο που τα μικρά παιδιά, ακόμη κι αν πέσουν και χτυπήσουν, σε λίγο το ξεχνούν, xαμογελάνε και συνεχίζουν το παιχνίδι τους. Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά γελάνε πολύ! Μάλιστα κατά μέσο όρο, ένα παιδί γελάει περισσότερες από 400 φορές την ημέρα, αντιθέτως με έναν ενήλικα που γελάει μόλις 15 φορές ημερησίως. Ας παραδειγματιστούμε, λοιπόν, από τα παιδιά και ας γελάσουμε περισσότερο. Κλέψε λίγο χρόνο απο την καθημερινή σου ρουτίνα, ζήσε το παρόν και απόλαυσε την κάθε στιγμή απαλλαγμένος από όλα, χαρίζοντας στον εαυτό σου ένα πλατύ χαμόγελο!
Εξάλλου το γέλιο δεν κοστίζει τίποτα και είναι πηγή ενέργειας για όλους!

 

Χαμογελώ λοιπόν γιατί αγαπώ τη ζωή και έχω όνειρα και στόχους που θέλω να πραγματοποιήσω. Χαμογελώ γιατί υπάρχει το καλοκαίρι, η μουσική, η φύση, και εγώ ζω και μπορώ να τα απολαύσω. Χαμογελώ κυρίως γιατί το χαμόγελο είναι επιλογή και στάση ζωής. Είναι ευτυχία και ευγένεια για όποιον το εκπέμπει, ταυτόχρονα όμως, ένα xαμόγελο δίνει ελπίδα καθώς και δύναμη σε όλους μας!

 

 

So when you see someone without a smile, give them yours!

…because the world looks brighter from behind a SMILE 😄😃