Λιγότερες από εικοσιτέσσερις ώρες απέμειναν για την έναρξη του TEDxAUEB 2018 και στο παρακάτω άρθρο θα βρεις τις πιο χρήσιμες πληροφορίες την αυριανή μέρα.

 

   To Σάββατο 17 Μαρτίου, σας περιμένουμε για ακόμα μια χρόνια στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στις 10:00 όπου θα πραγματοποιηθεί το registration μπροστά στο κτήριο του Innovathens.

 

Για να έχετε πρόσβαση σε όλους τους χώρους του event και το υπέροχο πρωινό που θα σερβίρεται κατά τη διάρκεια του registresion, χρειάζεστε το καρτελάκι -με το όνομά σας- και το βραχιολάκι που θα σας δοθούν κατά την εγγραφή.

Επίσης, μην ξεχάσετε να έχετε έτοιμο το εισιτήριο ή την πρόσκλησή σας σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή κατά την προσέλευσή σας στο registration.

Κατεβάστε το app μας, το οποίο είναι συμβατό με android κινητά για να βρίσκετε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε και να ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα του arctos!

 

Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με το μετρό. Ο πιο κοντινός σταθμός είναι ο “Κεραμεικός” (γραμμή 3 – μπλε).

 

          EXTRA INFO & TIPS

  • Μην αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο χώρο του αμφιθέατρου!
  • Οι πόρτες παραμένουν κλειστές κατά την διάρκεια των ομιλιών και των διαλειμμάτων στο χώρο του main venue.
  • Στα TEDx events μετά από κάθε διάλειμμα, είθισται οι θεατές να κάθονται σε διαφορετικές θέσεις…οπότε γνωρίστε τον διπλανό σας!
  • Το info point για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του event, θα βρίσκεται στην είσοδο του Innovathens.
  • Στον ισόγειο χώρο του Ιnnovathens, θα υπάρχουν τα περίπτερα των χορηγών μας, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις για όλους σας!
  • Στον 1 όροφο, θα ανακαλύψετε συναρπαστικά παιχνίδια, Q&As και ενδιαφέροντα workshops κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

             Πρόγραμμα:

 

Μετά το event ακολουθεί After Party | Early Drinks στο “outer space”.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να βάλετε το Σάββατο το πρωί το ξυπνητήρι σας “ενεργό”, να ξυπνήσετε, και να φορέσετε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο!

 

Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.