Αχ, Δεκέμβριος: η Αθήνα αποκτά τη γνώριμη λάμψη της, μελομακάρονα και κουραμπιέδες φουρνίζονται ασταμάτητα και εσύ ήδη ονειρεύεσαι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Και σε ρωτάω: υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να ζήσεις μια… περιπέτεια; Η ομάδα του TEDxAUEB θα περιμένει εσένα και τον φίλο σου στην καρδιά της πόλης μας, στο πρώτο  μας TEDx Adventure με θέμα τις δικές μας “Inner Needs”.

Την Κυριακή, 9 Δεκέμβρη 2018, 30 τυχεροί θα γράψουν τη δική τους ιστορία ανακαλύπτοντας την Ελπίδα, τον Σκοπό και την Αγάπη μέσα τους! (Και ναι, μόλις βρήκες την ιστορία που θα αφηγείσαι στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.)

1ος σταθμός: Hope

Όποτε αντιμετωπίζεις ένα επείγον περιστατικό, τι είναι αυτό που σε παρακινεί για να συνεχίσεις;

Σε προσκαλούμε στην οδό Ελπίδος (ναι, υπάρχει!), σε ένα χρήσιμο workshop για πρώτες βοήθειες. Ας μάθουμε μαζί πώς θα γίνουμε η ελπίδα που χρειάζονται οι γύρω μας στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Επιπλέον, θα δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών, ώστε να ανταποδώσουμε τη χαρά για τη ζωή.

Η έντονη ελπίδα είναι ισχυρότερη δύναμη από οποιαδήποτε μεμονωμένη χαρά

2ος σταθμός: Purpose

Γίνε μέλος μιας ομάδας, βρείτε τον κοινό σας σκοπό και… game on!

Ετοιμάσαμε ένα παιχνίδι Bubble Soccer και σε καλούμε να γίνεις ξανά παιδί και να παίξεις με την καρδιά σου. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τη συμμετοχή σου θα βοηθήσεις να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος για μια σπάνια πάθηση.

Η προσωπική ολοκλήρωση έρχεται μέσα από την ικανοποίηση ενός ανώτερου σκοπού.

3ος σταθμός: Love

Στο τέλος του ταξιδιού μας, γυρίζουμε Spiti και χαλαρώνουμε με ένα μάθημα Thai Massage. Νιώσε την αγάπη μέσα σου, και δείξε την έμπρακτα στο φίλο σου!

Η αγάπη ξεκινά με τον εαυτό σου και μετά εξαπλώνεται συνεχώς.


Και πώς θα έρθεις σε αυτό το Adventure; Μα φυσικά δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό “Ένας+Ένας” στο Instagram από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι.

Ακολούθησε το TEDxAUEB στο Instagram, κάνε like στο post του διαγωνισμού και άφησε ένα σχόλιο κάνοντας tag τον φίλο που θέλεις να φέρεις μαζί σου και μπορεί να είστε οι τυχεροί που θα κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση από τις 15 για το πρώτο TEDx Αdventure από το TEDxAUEB!

Δώσε μας το χέρι σου και επίτρεψέ μας να σε οδηγήσουμε από σταθμό σε σταθμό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Η παρουσία τους θα είναι υποχρεωτική από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι το βράδυ. Διάβασε εδώ τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σου στην κλήρωση.

Και μην ξεχνάς! Η “περιπέτεια” αυτή είναι exclusive, γι’αυτό βιάσου!